Отзиви

Вашето мнение е важно за нас.

Напиши отзив


102 Отзиви

  1. Маргарита Петкова на 08.12.2023

    Страхотни професионалисти, точни коректни. Благодаря ви че ви има.

  2. Нина на 14.10.2023

    Изключително впечатлена съм от качеството на услугата. Вие чистите наистина добре, спазвате срока, вашите служители са много любезни и отзивчиви. Ще препоръчам на всички мои приятели Чистача, за да се насладят и те на почистени килими, пътеки и др. Специални поздрави на всички от екипа. Заслужават бонуси и похвали.

  3. Галина Славчева на 11.09.2023

    Здравейте, силно съм впечатлена от качеството на предлаганата услуга. Изпратих много замърсен бял килим и го получих като нов – чист и пухкав. Благодаря Ви! Истински професионалисти!

  4. Александра Илиева на 18.08.2023

    Ползваме услугите на Чистача вече трета поредна година и сме изключително доволни от качеството и обслужването, което предлагат.
    Тази година дадохме за първи път и два олекотени юргана за пране и ухаят страхотно.
    Благодаря ви!

  5. Руми на 28.03.2023

    Благодарности на Чистача.За поредна година внесохте свежест ,и чистота в дома ми.

  6. Диана Накова на 08.03.2023

    Използвам услугите им и съм страшно доволна. От взимането на поръчката до връщането на килимите. Перфектни във всяко отношение, най-ниски цени, професионално почистени и обработени килими. Продължавайте в същия дух. Препоръчвам!!!

  7. Мария на 22.11.2022

    Супер сте винаги перфектни

  8. Сево на 01.06.2022

    Искам да споделя с всички да внимават с други фирми които използват името на Фабрика за пране на килими, по-погрешка мислейки че ичползваме техните услуги се натъкнахме на друга фирма, дори сайтът им е със същото име но не .еу За малко килимче и една малка пътечка, с обща квадратура не повече от 6-7кв.м ми искаха 60лв, обадих се да питам и ми се скараха че това е цената и те таксуват на кг…. Ползвали сме услугите на Чистача може би 3 или 4 пъти, не съм плащал повече от 20лв даже мисля беше 15-16. Абе смешно малко… Просто бъдете внимателни. Ние определено следващия път ще сме.

  9. Теодора на 09.05.2022

    Изключително съм доволна от бързата реакция и качествено свършената работа. Любезни,отзивчиви и организирани

  10. Нина Станкова на 27.11.2021

    Изказвам голяма благодарност на тази фирма задейността, която извършва! Много съм доволна от вниманието, акуратността, разбирането и перфектно свършената работа. Килимите, които редовно давам за почистване, се връщат в идеално състояние като нови! Благодаря!

  11. Антоанета Дамянова на 03.11.2021

    Здравейте! За първи път използвам услугите на Вашата фирма за почистване. Изключително приятно съм изненадана от прецизната и качествена работа, която вършите, от цялата организация на Вашата фирма – оператора, младежите по транспортирането, от безупречното почистване на килимите ни. Благодаря Ви! Бързата и коректно изпълнена работа на добри цени е достойна за адмирации. С работата си на европейско ниво печелите клиенти. Ще Ви препоръчам на приятели и познати. Бъдете здрави! С пожелание и занапред да работите така прецизно, коректно и качествено!

  12. Георги Велев на 06.07.2021

    От 15 години ползвам услугите на тази фирма.Винаги прецизни точни и качествено изпълнение на услугата.Препоръчвам ги горещо.Благодаря ви за отличната yслуга…

  13. Елена Шаварска на 03.06.2021

    Много съм доволна от цялостното обслужване! Бързо, удобно и много изгодно, килимът е изпран перфектно, а служителите са винаги много учтиви и усмихнати.
    Благодаря! 🙂

  14. Иван Иванов на 28.05.2021

    Бързи, безкрайно коректни, добри цени. Високо ниво на обслужване. ПРЕПОРЪЧВАМ !!!

  15. Нели Димитрова на 22.04.2021

    Изключително съм доволна от обслужването – транспорт, изпиране и комуникация! Килимите са ми като нови! Ще Ви препоръчам на всичките си познати! Спечелихте ме за ваш клиент! Благодаря!

  16. Найденова на 01.10.2020

    Попаднах случайно на сайта на фирма Чистача, пране на килими. Препоръчвам ги горещо – втора година ползвам услугите им и са много коректни, а почистването е професионално!

  17. Радослав Р. на 26.06.2020

    За втори път оставям положителна оценка за работата на Чистача Пране на Килими, защото в компанията работят по Европейски модел, нещо много рядко срещано в България.
    Отношението на всички до един, включително на управителя е винаги и единствено с грижа за клиента и с желание той винаги да е доволен.
    На всички, които имат дори най-малкото съмнение дали да използват услугите на Чистата бих казал да пробват и гарантирам, че няма да съжаляват.

  18. Анжело на 25.05.2019

    Ползвам за трета година услугата пране на килими. Впечатлен съм от доброто обслужване и професионалнано свършената работа. Надявам се да запазят качеството, защото само това е гаранция за още много доволни клиенти!

  19. Мария на 04.05.2019

    Отново много доволна.За поредна година.Изключително съм впечатлена от младите момчета, които взимат и връщат килимите- културни,любезни и внимателни.☺

  20. Радо на 06.10.2018

    Силно впечатлен! Като цяло съм безкрайно взискателен към услугите, които ползвам и отношението, което получавам, но от Чистача надминаха очакванията ми в пъти 🙂 Отлично отношение както по телефон, така и на място, а цената, която платих за взимане, пране и връщане на килима – 9лв.
    Препоръчвам на всички и със сигурност спечелихте клиент и още много други, на които ще споделя отличните си впечатления!

  21. Р.Иванова на 07.11.2017

    Към мнението на Емил Николов:
    Тази година първоначално направих заявка по телефона, питаха ме за клиентски номер, записаха си, остана да потвърдя деня, но НИКОЙ НЕ СПОМЕНА ЗА ИЗИСКВАНЕТО ЗА ЕТИКЕТА!
    След това се чухме за фиксиране на деня – ПАК НИКОЙ НИЩО НЕ СПОМЕНА…
    При обаждането за доставката на килима ме изненадаха с цената – досега 2-3 пъти ме бяха таксували по-малко…
    Проверих на сайта – наистина в Общите условия има текст за етикета.
    Но е подвеждащ – ако грижата е за клиента, озаглавете рубриките си
    „Пране на килими за абонати – с наличен върху килима етикет“,
    защото фактически абонати са всички, които досега са ви ползвали услугите и имат клиентски номер.

  22. Емил Николов на 18.10.2017

    Здравейте!
    Имам прекрасни впечатления от работата на фирмата при използването на техните услуги миналата година. Тази година се заформи казус. Оказа се, че не трябвало да се маха етикета им от килима иначе те таксуват като нов клиент. Това изискване не е описано никъде. Очаквам решение на казуса.

    • АДМИНИСТРАТОР на 20.10.2017

      Г-н Николов, благодарни сме, че оценявате усилията на нашия екип да потдържаме Високо качество на услугите предлагани от нас.
      Казус НЯМА !
      Моля, прочетете внимателно общодостъпната информация в секция ЦЕНИ. Там прилежно сме описали ценообразуването на услугата (ПРАНЕ НА КИЛИМИ).
      МОЛИМ, ВСИЧКИ НАШИ АБОНАТИ ДА НЕ СВАЛЯТ ПОСТАВЕНИТЕ ОТ НАС ОБОЗНАЧИТЕЛНИ ЕТИКЕТИ НА ГЪРБА НА ВАШИТЕ КИЛИМИ ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ОТСТЪПКИ.



  23. Елена Гълъбова на 14.09.2017

    Килимът ми е като нов. Цветовете отново са свежи и мирише приятно. Искам да изразя благодарност и за обслужването, както на дамата, която прие поръчката ми по телефона, така и на момчето, което донесе килима – г-н Шаренков. Клиентският ми номер е 43687.

  24. Наташа Игнатова на 22.08.2017

    Ваш редовен клиент съм.Благодаря за коректната и добре свършена работа! Бъдете живи и здрави!
    Намерих Ви чрез Интернет,но винаги намирам повод да популяризирам сред приятели професионалното
    почистване и възможностите на фабриката.

  25. Мая Иванова на 31.05.2017

    Доволна съм от прането на килими. Препоръчвам.

  26. Администратор на 19.04.2017

    Госпожо Ангелова, БЛАГОДАРИМ, че оценявате високо нашата екипна работа.
    Молим Вас и всички наши АБОНАТИ,
    НЕ СЪХРАНЯВАЙТЕ обработените килими в транспортното фолио !!!
    Има вероятност от разликите в температурата при транспортирането да се получи конденз.
    ……………… резултата е поразителен.

  27. Ангелова на 18.04.2017

    По препоръка на моята свекърва използвам услугите ви от няколко години поне по 2 пъти годишно. Възхитена съм от резултатите, които постигате всеки път с килимите ми – имам малко дете, което оставя петна от какво ли не по тях. Всеки път получавам чисти и добре опаковани килими. Изключително ми е удобно, когато се затопли времето и ми върнете изпраните килими в опаковките да ги прибера и съхраня така добре защитени докато отминат горещите месеци. А реша ли да ги сложа отново все още миришат чудесно и са безупречно чисти. Благодаря ви!

  28. В.Дюлгеров на 03.02.2017

    Чудесна услуга-изпълнена Професионално!!Успех-препоръчвам Ви!!!Такиви,като Вас-трябва да бъдат подкрепяни!!!Поздрави..!

  29. Vanya Petkova на 07.01.2017

    Благодаря ви за чудесно свършената работа и за чудесния и внимателен екип, който сте събрали. Имам два котака и се съмнявах .че килимите ще могат да се спасят (поне известно време) от техните косми, но съм толкова приятно изненадана. Безупречно чисти. Супер сте!
    Допълнително знам в България колко трудно е да се намерят читави и отзивчиви хора, които да си вършат старателно работата , но определено вие сте успели да намерите точно такива. Много благодарим…имате си нов постоянен клиент!

  30. Андрей Георгиев на 23.10.2016

    Изключително съм доволен от качеството на услугата. Просто няма какво повече да се желае.

  31. Християн Христов на 08.04.2016

    Много съм доволен от обслужването и изпирането на килимите. Със сигурност и занапред ще работим заедно 🙂

  32. Незабравка Радева на 07.02.2016

    От много години съм ваш клиент и се радвам, че за толкова години не си променихте качеството на услугата.На много мой познати, колеги и приятели съм дала телефона Ви и съм разказвала, в какво идеално състояние ми връщате килимите. Пожелавам на целия ви екип много здраве и бъдете все така перфектни в работата си.

  33. Ирена Петкова на 15.12.2015

    За пореден път давам килима си за пране- коректни, точни, професионалисти!Благодаря !

  34. Ива Иванова на 23.10.2015

    Всеки човек иска да получи добро обслужване, точност, прецизност, коректност, лично отношение…
    Но когато получи най-доброто, онемява и дълго време се чуди какво да сподели.
    Няколко пъти изпозвах услугите на фирмата и всеки път ме изненадват все повече и повече.
    Браво!
    Препоръчвам на всеки, който има нужда от пране на килими.

    Специална благодарност на Радослав Димитров!

  35. Николай Додев на 25.08.2015

    Днес ни доставиха обратно изпраните 9 броя килими и пътеки (приблизително 31 кв.м.), които бяха готови за общо 3 работни дни! Вкъщи сме изключително доволни от услугата! Всичко е изпрано качествено, като изключение правят две петънца, за които хората по телефона казаха, че не са се справили. Но нямаше и как да са, тъй като петната бяха от асфалт. Нямам абсолютно никакви претенции за тях! Разбира се, вкъщи се справихме с петънцата, но с по-агресивна техника (разредител и силен препарат с ензими) и повечко търкане на ръка.
    Отношението е много добро! Момчетата качиха всички килими, опаковани в найлон, буквално до входната врата на жилището. Определено ще ползваме услугите на „Фабрика за пране на килими“ и в бъдеще!

  36. Радка Георгиева на 25.08.2015

    Много съм доволна от Вашите услуги, за пореден път съм клиент и, както винаги, резултатът е чудесен! С пожелание за успех и все повече доволни и лоялни клиенти!

  37. Айлин на 12.08.2015

    Благодарности за коректното и качествено обслужване. Желая Ви успехи!

  38. Ясен Иванов на 08.08.2015

    На Вашата Компания,от сърце благодаря за коректността и качеството!Втора поредна година съм Ваш клиент.
    Запазете качеството,отзивчивостта и точността-за да бъдем Ваши клиенти и в бъдеще.
    Пример за успешна,българска фирма.
    Успех,правете бизнес и печалби-Вие,напълно сте ги заслужили!
    С уважение:д-р Ясен Иванов,София,кв.Лозенец.

  39. Е. Павлова на 12.07.2015

    Много съм доволна и благодаря. Двата ми килима са идеално изпрани. Единият е бял – имаше трудно за чистене петно, с което други не можаха да се справят при предишно чистене, сега го няма.
    Оставам ваш клиент.

  40. Якимова на 10.06.2015

    За първи път използвам услугите на фирмата и бях с известно притеснение. Отзивите ми помогнаха да избера точно вашата фирма. С голяма радост мога да кажа, че цялостното обслужване е на професионално ниво – от бързото аранжиране на часа, вземане на килимите от ведри служители и чудесното им изчистване. Благодаря.

  41. Петя Петрова на 20.05.2015

    За пръв път използваме вашите услуги и сме възхитени! Бързо, любезно, изключително качествено обслужване от позвъняването ми за даване на поръчката, през транспортирането до крайния резултат – прекрасно почистени, освежени, ухаещи килими! Вашата фирма демонстрира истински професионализъм и ни спечели като постоянни клиенти! Много ви благодарим!

  42. Нина Методиева на 20.05.2015

    Бяхте ми препоръчани от съседка, възползвах се и съм страшно доволна! Взимането и доставянето от/до дома е изключително удобство! Килимите са чисти, очевидно освежени и ухаят страхотно вече трети ден! Благодаря ви за професионализма! Продължавайте все така! А аз продължавам да ви хваля и препоръчвам на познати и приятели… 🙂

  43. Стефи на 10.05.2015

    Ако всички сме така изрядни като вас, страната ни ще бъде добро място за живеене. Останете такива, за да вървите напред.Всичките ми близки и приятели са уведомени за качеството на вашите услуги.

  44. Бойчева на 19.04.2015

    ….. продължавам да се изненадвам от качеството на обслужване и коректното отношение на служителите Ви, това чудо е възможно в България!!! Успех!

  45. Ива Иванова на 16.04.2015

    Имате телефон за препоръки и рекламации, а нямате телефон за ПОХВАЛИ !!! Ползвам Ви за втори път. Килимите отново са перфектно почистени. Поръчката е изпълнена в срок, приятни гласове по телефона, отзивчиви служители. Справяте се страхотно. Благодаря, че Ви има.

  46. Момчиловс на 30.03.2015

    За първи път използвам Вашите услуги и съм страшно доволна! Ще се възползвам отново и ще Ви препоръчам на приятелите си! Благодаря за бързината и чистотата!

  47. Антонина Костова на 27.03.2015

    Ползвам услугите на фирмата от 2013година- почиствам скъпи килими от естествена вълна и специфични цветове. Това е най-качественото изпиране, което съм постигнала за тях. Цялостната организация, комуникация и транспорт също са на добро ниво. Оставят впечатление за модерно европейско предприятие със стил, което е много радващо. Препоръчвам услугите им на всяка прецизна домакиня. Пожелавам бъдещи успехи !

  48. Снежана Зарева на 26.03.2015

    Ползвам услугите на фирмата от 3 години.
    Качествено и бързо изпълнение. Възхитена съм !!!

  49. Евгения Петрова на 19.03.2015

    За втори пореден път перфектно изпълнение на услугата и любезно отношение от служителите. Благодаря Ви!

  50. Надя Найденова на 17.03.2015

    Мерси за върнатия килим и петънца от боички данет сок боза шоколад сок и какво ли още не е останала супер сте

  51. Баева на 23.02.2015

    Килима се наложи да перем посред зима. След изрична забележка от моя страна за естеството на замърсяването, фирмата пое ангажимент да се погрижи и действително килимът беше върнат изключително добре почистен, без следа или миризма от напоената течност, въпреки че тъканта е плътна и дебела. Благодаря за индивидуалния подход и внимание. Хубаво е, че ви има.

  52. Николай Косев на 07.02.2015

    Страхотна работа като обслужване от хората пристигащи на адрес. За разлика от две други места, при които пробвах – никой не е искал от мен да правя каквото и да било предварително по килима. Момчетата намериха адреса, взеха килима и определено качеството на изпиране е завидно и отново ще ги ползвам.

    Това казано – подаването на заявка със стандартната форма в интернет е доста тромаво нещо. Да не кажа почти невъзможно. Пусках 3 пъти (вярно по коледа и след нова година). Първия път ми се обадиха и ми казаха : „съжаляваме , натоварени сме , няма как да стане преди нова година, извиниха ми се и затвориха“. Втория път никой не ме и отрази – ни по телефон ни по емайл. Третия път се разбрахме. После се обадих да кажа за смяна на телефонния номер (личния ми телефон му умря батерията)- благодариха ми много професионално, записаха си и след 2 часа – добре че бях пред блока – момчетата знаеха само стария номер.

    Т.е. страхотна услуга като пранена килими, транспорт, и междуличностен контакт. В момента в които отстранят неефективностите, и изгладят процесите в приемането на поръчки през интернет – ще ги приема за перфектната фирма за пране на килими.

  53. Neli Garkova на 02.02.2015

    Като нов клиент реших да изпробвам Вашите услуги и Ви дадох за почистване 2 килима.Изключително съм доволна от резултата,който видях и реших да Ви изпратя и останалите 4 броя.благодаря за абсолютно точното спазване на уговорката за приемане и предаване на килимите.БЛАГОДАРЯ!

  54. Дарина Златанова на 21.12.2014

    Искрени благодарности за страхотно свършената работа! Килимите ми са като нови! Изключително коректен и отзивчив персонал! С най-добри пожелания!

  55. Neli Tepsizova на 21.12.2014

    Blagodarq za izkluchitelno kachestvenoto prane , aromatizirane na kilima! Pozdravleniq za korektnostta i tochnostta na uslugata. Sus sigurnost shte vi preporucham na moi blizki i priateli! Vesela Koleda i Uspeshna Nova 2015 Godina. 🙂

  56. Мариела Стефанова на 25.11.2014

    Изключително коректно, любезно, точно и качествено обслужване.

  57. Мариела Стефанова на 25.11.2014

    Изключително коректно, любезно, точно и качествено обслужване.

  58. Администратор на 25.08.2014

    Госпожо Бозукова, Вашата рекламация е основателна. Ще бъдат взети адекватни мерки. Вие ще останете наш КЛИЕНТ.

  59. Нели Бозукова на 25.08.2014

    Здравейте,
    За съжаление ,аз ще Ви критикувам:))
    Пера при вас за пореден път, но останах разочарована – два килима дадох вярно ,не са „първа младост“,но единият е …сякяш изпран наполовина.
    Като се изперат не ги ли поглеждат?!
    ЯВНО Ви Е НЕОБХОДИМО СТАРАТА ПОЗИЦИЯ ОТК :))

    Няма да се възползвам от повторно пране ,но ви моля за по голяма отговорност.

    НЕЛИ БОЗУКОВА

  60. Биляна Костова на 22.08.2014

    Изключително коректни и точни. Перфектно свършена работа. Благодаря ви.

  61. Администратор на 20.08.2014

    Г-жо Тюрин, благодарим за градивната критика. Както Вие сама отбелязвате, нашата реакция е адекватна и в срок. Разчитаме да проявите разбиране, че захабени килими с предходно пране от преди 2 години трудно биха изглеждали като нови. Ще бъде извършена повторна обработка. Искрено се надяваме да останете удовлетворена.

  62. valentina tiurin на 20.08.2014

    Izclucitelno sam nedovolna!!!V momenta sam varnala trite mi cilimi za reclamacia.Ima razlica ot cisteneto predi dve godini isega.

  63. Диана на 07.08.2014

    Към хората, които се колебаят дали да ползват услугите на фирмата: ДА, използвайте тази фирма, резултатите са много добри.

    С голям страх дадох за пране бял, 100% вълнен белгийски килим. Резултатът ме изненада много приятно. Килимът е светнал и въобще не си е сменил формата и размера. (Имаше коментар в такъв дух по-горе). Вече съм спокойна за поддръжката му в бъдеще. Ще ползвам отново Вашите услуги.

  64. Таня Донкова на 01.08.2014

    Здравейте компания. Токущо донесоха килима и китеника. Поставих ги на местата им и ги разгледах и установих: изпрани са перфектно, изсушени са перфектно и като заключение- вашата любезност отговаря на качеството. Благодаря ви от сърце, ще ви ползвам отново и ще ви препоръчам и на други хора. Все така и напред! Успехи!

  65. Адриана на 08.07.2014

    За първи път ползвах услугите на тази фирма. Навреме взеха килимите, станаха готови много бързо и са изпрани прекрасно. Комуникацията и организацията им е на ниво. Професионална работа, със сигурност ще ги ползвам отново и бих ги препоръчала!

  66. Маргарита Ч. на 02.06.2014

    За втори път ползвахме услугите на фирмата.
    Отново безупречно обслужване и блестящи килими!
    Имаше и приятна изненада бонус. Благодаря на екипа!

  67. Мохабет Али на 22.05.2014

    Поздравления. За втори-трети път ползвам услугата с особено задоволство установявам, че ставате все по-добри. Успех! До следващия път.

  68. Емилия Давчева на 13.05.2014

    Благодаря, че Ви има! Спестихте ми време и грижа за почистване! Доволна съм и пак ще Ви потърся. Желая на екипът много здраве и успехи в дейността, която извършва.

  69. Ева Николова на 10.05.2014

    Уникални. Очарована съм от коректното отношение и прецизна работа. Горещо препоръчвам услугите на фирмата.
    Пожелавам ви успех и още хиляди клиенти.

  70. Димитър Костов на 05.04.2014

    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕДОВОЛЕН!
    Първоначално отлично впечатление, точен час на взимане, обаждане след седмица за доставка на изпраните килими….и
    РАЗОПАКОВАНЕ: единият е прилично изпран, вторият (скъп хубав сравнително нов килим) в отвратително състояние, разлепена подложка, в странна форма все едно е пран на центрофуга …и от целият килим падат облаци талк…цялата стая се напълни с кълба от прах (талк), отделно по килима имаше мръсотия и косми

    • Администратор на 06.04.2014

      Неприятен случай и чудесен пример.
      МОЛЯ, всички наши абонати при закупуване на килими (особено скъпи) да изискват документ за качество и начин на употреба.
      Така ще се избегнат подобни негативни ситуации.



  71. Albena A. на 28.03.2014

    Благодаря за прецизносттa и качеството на услугата! Със сигурност ще видите килимите ми отново 🙂

    Пожелавам ви успех.

  72. Йорданка Тумбанова на 25.03.2014

    Бързо,качествено и на добра цена!Спечелихте ме като клиент.Благодаря!

  73. Администратор на 14.02.2014

    Г-жо Тачева, веднага изпращаме екип за установяване на Вашата рекламация. Извиняваме се за причиненото неудобство. Клиента винаги е прав!

  74. Димитър Петков на 12.02.2014

    Здравейте,

    Искам да споделя, че килимът не е изпран въобще добре!
    Вярно, беше доста зацапан от децата, ама поне някой да се беше обадил и да попитал/предложил някакъв вариант за по – тежка програма или поне да каже не става!

  75. Т. Вълкова на 09.02.2014

    Впечатлена съм! Наистина не очаквах, че ще изперете килимите така добре! Благодаря и успешна година!

  76. Анна Попова на 03.01.2014

    Пиша с малко закъснение, но пък използвам случая да поздравя всички в тази великолепна фабрика и им пожелая една здрава, щастлива и успешна 2014 г. Благодаря Ви!

  77. С. БОНЧЕВА на 20.12.2013

    Благодаря на целия ви екип за хубавите емоции,с които ни дарявате !
    Весели празници и здрава,щастлива и успешна Нова година!

  78. Елена на 18.11.2013

    Браво! Браво!Браво!Изключително много съм доволна от работата ви! Съжалявам, че не се възползвах по-рано от тази възможност! С риск да ме обвинят в плагиатство , ще перифразирам заглавието на предаването на Ути….За вас е валидно: БЪРЗО!!!!ЛЕСНО!!!!!ЧИСТО!!!!!!
    БЛАГОДАРЯ!!!!!

  79. Деляна на 12.11.2013

    Страхотни сте! Давайте все така! Килимите ми бяха изпрани безупречно за първи път след редица опити по други фирми и автомивки.

  80. Димитър Гърдев на 28.10.2013

    Нов клиент съм и бях скептично настроен към предлаганата от Вас услуга. Но се оказах много приятно изненадан – килима беше отлично почистен и изпран / а имам голямо куче/, служителите Ви се държаха безупречно. Засега оставам верен Ваш клиент и ще Ви препоръчам на всички мои познати. Успех.

  81. Администратор на 24.09.2013

    Г-н Бъчваров, благодаря за ГРАДИВНАТА КРИТИКА. Ще бъде взето отношение по възникналия проблем и неравностите в нашите отношения ще бъдат изгладени. Извиняваме се за причинения дискомфорт. Благодарни сме на хората, които изразяват мнението си.

  82. Мартин Бъчваров на 24.09.2013

    Искам да изкажа огромното си разочарование от вашата фирма. Възползвах се от вашите услуги преди една година, и наистина бях очарован, но за съжаление при повторната и последна както вече сам решил, нещата не стояха по същият начин. Промоцията която ми беше обещана не се изпълни, докарахте ми непипната и мръсна постелка която беше включена в цената, и след връщането и чакане от седмица да ми се обадите и да кажете в деня в който вие сте казали,че няма да дойдете аз лично го приемам за подигравка и не смятам,че отговаря на реномето за което претендирате. Пожелавам ви успех със стратегията която имате за развитието на вашата фирма.
    Поздрави Мартин Бъчваров
    0989578912

  83. Силвия Чавдарска на 16.09.2013

    Уважаеми дами и господа,

    С настоящото писмо искам да изкажа благодарност за вашата безупречна и коректна работа. До сега автомивките, които праха килимите ни, не успяха да постигнат вашето качество, да не говори, че се налагаше да ги връщам за доизпиране.

    Пожелавам ви бъдеща успешна работа.
    Отново поздрави за качествената работа

    Силвия Чавдарска

  84. Маргарита Куманова на 10.09.2013

    Разликата между прането на килими по автомивки и при вас е огромна. Радвам се, че Ви открих и наистина се старая да препоръчам Вашите услуги на приятели и познати.
    Успех, Маргарита

  85. Данева на 24.08.2013

    IZRAZIAVAM ZADOVOLSTVOTO SI OT SATRUDNICHESTVOTO S VASHATA FIRMA! ZA POSLEDNITE 2 SEDMICI IMAH PORACHKA ZA POCHISTVANE NA 5 BROJA KILIMI.VSICHKO BE IZVARSHENO PRECIZNO I V SROK.SPECHELIHTE V MOE LICE REKLAMEN AGENT ZA VASHATA DEINOST!

  86. Григорова на 24.08.2013

    Искам да изразя задоволството си от качествено изпраните килими, които дадох
    неотдавна. Те направо светнаха!!
    Има голяма разлика между вашата услуга и тази, която предоставят по автомивките.
    Пожелавам ви успехи в бизнеса. А, от мен – винаги ще ви препоръчвам на приятели
    и познати.

    Поздрави,
    Милена

  87. Янева на 20.08.2013

    Здравейте на всички! Аз също бих искала да се присъединя към доволните клиенти. Всичко наистина е чудесно – точно и навременно вземане на килимите, чудесно изпиране, точна и навременна доставка на готовите килими. Аз даже исках доставката да е на друг адрес и се оказа, че и това не е проблем. Много добра организация, чудесно подготвен персонал. Нямам никаква забележка към всички служители, с които имах контакт. Поздравления към човека, който се занимава с персонала! Жалко, че повече фирми не работят по този начин.

  88. Гергана на 14.08.2013

    Бих искала да благодаря за супер обслужването, за супер качеството на работа и за това, че ви има! 🙂 Радвам се от коментарите по-горе, че имате стари клиенти, които потвърждават, че с годините не си променяте качеството. Аз досега само два пъти съм ползвала вашите услуги, но очакванията ми са надминати мнооооооогократно! Благодаря ви, подкрепям ви да продължавате в този дух и бъдете сигурни, че ще ви препоръчвам(е) колкото се може, повече! Успех!

  89. С. БОНЧЕВА на 09.08.2013

    Впечатлена сьм от коректността, отношението ви кьм клиентите и качеството на услугата, която предлагате:)Благодаря ви много за чудесно изпрания килим :)Сьс сигурност ме спечелихте за ваш постоянен клиент.

  90. grigor lilov на 28.07.2013

    Препоръчвам услугите на фирмата на всички.
    Изпраха ми три килима. Много качествено,а единият беше доста замърсен и го направиха като нов. Цените на фирмата също са много добри.
    Обслужването беше безупречно – взеха ги от дома ми в определения час и ги върнаха в уговорения ден и час.
    Имал съм отношения и с други фирми в този бранш, но определено тази е най-коректната и прецизната.

  91. Simeonka Petkova на 18.07.2013

    Нов клиент съм.Нямам думи от отзивчивостта на служителите.Много точно,качествено и добро обслужване.С удоволствие ще ползвам услугите на фирмата.Успех!

  92. Администратор на 18.06.2013

    Госпожо Гръчкова, с цялото си уважение към Вашата личност и след проведения 30 минутен разговор по телефона, искаме още веднъж , но този път в писмена форма да се извиним и да уеднаквим тълкуването на думата ПРАВИЛА !
    Няма да даваме определение, тъй като във всеки Български дом е редно да има тълковен речник.
    Не е редно 16 дни след като сме Ви върнали поръчката ( да бъдем точни , а не един месец както Вие твърдите ), период през който ние не знаем какво се е случило с Вашия килим, Вие да предявявате каквито и да било претенции към фирмата. Нашите ПРАВИЛА са описани на документа, който издаваме при вземане на поръчка. Тях ние спазваме БЕЗУСЛОВНО.

  93. ВИДЕЛИНА ГРЪЧКОВА на 18.06.2013

    За първи и последен път използвам услугите на тази фирма .От към организация по вземането и обратната доставка всичко е чудесно ,но съм силно разочарована от изпълнението на поръчката .Килима ми е най-обикновен нищо особенно ,за съжаление вида в който си го получих е силно разочароващ.Боите са пуснали и целият килим е на зелени петна .Ето ти и проблема ,рекламации се приемали до три дни ,тъй като обаче бяхме в ремонт и сме в очакване на бебче единственото което направих когато си го получих е да разрежа найлона както ме посъветваха момчетат ,резултата от прането видях месец по-късно .Ееееееее ,нищо не може да се направи ,рекламацията не е приета ,защото сама съм си го повредила ,най-вероятно злоупотребявам и целта ми е килима да ми бъде изпран безплатно още веднъж .Е БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА УСЛУГАТА ,КОЯТО МИ НАПРАВИХТЕ !!!

  94. Маргарита Ч. на 18.06.2013

    Килима е изпран безупречно! Блести! Имаше петна от машинно масло, неуспешен опит за пране на автомивка. Дори това сте премахнали, адмирации!
    Организацията по вземане и връщане и също чудесна! Ще ви препоръчам на приятели!

  95. Ц.Филипова на 31.05.2013

    За първи път ползувам услугите на тази фирма.Вече съм техен клиент.Изключително съм доволна от качеството на услугата и от организацията -от оператора ,организиращ услугата, от младежите по транспортирането ,изненадана съм от интереса на служител, който поиска мнението ми за препоръки за още по-добрата работа с клиентите.Качеството на почистване на моя килим и китеници е безупречно и горещо препоръчвам услугите на тази фирма .

  96. Димитрова на 24.05.2013

    Много съм доволна от услугата , спечелихте ме като клиент .Ще доведа най- малко още трима нови клиенти.

  97. Руси на 21.05.2013

    Искам да Ви благодаря за безупречното почистване на килима и точността. Препоръчвам на всички които желаят да си почистят килимите да ползват вашата фирма. Предвид всички измамници в нашата държава на вас може да Ви се вярва. Още веднъж благодаря! Ще Ви препоръчвам на всеки познат.

  98. Ваня Тетикова на 12.04.2013

    Много Ви благодаря за точността, безупречното почистване, ароматизирането на килимите. Ваш клиент съм от години и винаги се страхувах да не се влоши ваашето качество, но за моя радост то си остава същото, дори по-добпо.
    Благодаря Ви още веднъж, че ви открих.

  99. Таня Балабанова на 07.03.2013

    Благодаря Ви за бързото и безупречно чисто почистване на килимите ми.

    • Василева на 12.09.2013

      Много съм доволна от обслужването. Килимите са изпрани чудесно.Два от дадените за пране килими имаха трайни следи от предишно некачествено пране и неправилно сушене на автомивка и почти ги бях отписала, но вече и те са като нови. Бързи, точни във времето, коректни. Благодаря ви много!