Професионално пране на одеяла

Одеялата са завивки със структура от чиста вълна, памук или полиестер, а както е ясно, всички тези артикули трябва да се обработват редовно.

Колко често трябва да се почистваме одеялата?

Ние препоръчваме обработка поне два пъти годишно.

Как се перат одеяла?

Винаги следвайте инструкциите за пране описани на етикета закрепен на вашето одеяло, неправилната обработка може да съсипе завинаги любимото ви одеяло. Особено внимание трабва да се обръща на по-деликатните изделия изработени от чиста вълна.

Екипа от специалисти позициониран във Фабриката преценява най-правилния и щадящ артикулите начин на обработка. Подхода към всеки артикул е строго индивидуален.

Препаратите, които се използват са напълно съобразени с вида и структурата на артикула, като се спазват всички екологичн и хигиенни норми.

Защо трябва да изпираме одеялата?

Обработката се налага поради факта, че това са завивки с пряк достъп до тялото ни, за разлика от килимите, върху които стъпваме. НЕподдържането и НЕправилната обработка може да доведе до алергии. Затова, спазвайки добрите хигиенни норми използваме услуги на фирми специализирани в правилната им обработка.

Резултат от използването на нашите професионални услуги:

  • Фиксация на цветовете;
  • Антистатичност;
  • Антибактериалност;
  • Избягва се възможността за:
    o Боядисване
    o Избледняване на цветовете
    o Развитие на Акари
    o Защита от ларвата на молеца

Екологично чист ли е процеса на пране?

При процеса на пране използван в Фабрика за пране на килими  не се замърсява околната среда, потвърдено със сертификат № 2217014026 от 01-11-2010 г. от ХЕИ.

 

Искате ли да изперем вашите китеници?

Професионални услуги за пране на китеници и губери на цени от 4.50 лв/кг с включен безплатен транспорт за София, Перник, Радомир и Костинброд

ФАБРИКА ЗА

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ

Ресни килим