Професионално пране на одеала

Одеалата са завивки със структура от чиста вълна, памул или полиестер а както е ясно, всички тези артикули трябва да се обработват редовно.

Колко често трябва да се почистваме одеалата?

Ние препоръчваме обработка поне два пъти годишно.

Как се перат одеала?

Винаги следвайте инструкциите за пране описан на етикета закрепен на вашето одеяло, неправилната обработка може да съсипе завинаги любимото ви одеало. Особено внимание трабва да се обръща на по-деликатните изделия изработени от чиста вълна.

Екипа от специалисти позизициониран във Фабриката преценява най-правилния и щадящ артикулите начин на обработка. Подхода към всеки артикул е строго индивидуален.

Препаратите, които се използват са напълно съобразени с вида и структурата на артикула, като се спазват всички екологичн и хигиенни норми.

Защо трябва да изпираме одеалата?

Обработката се налага поради факта, че това са завивки с пряк достъп до тялото ни, за разлика от килимите върху, които стъпваме. НЕподдържането и НЕправилната обработка може да доведе до алергии. За това, спазвайки добрите хигиенни норми използваме услуги на фирми специализирани в правилната им обработка.

Резултат от използването на нашите професионални услуги:

 • Фиксация на цветовете;
 • Антистатичност;
 • Антибактериалност;
 • Избягва се възможноста за:
  o Боядисване
  o Избледняване на цветовете
  o Развитие на Акари
  o Защита от ларвата на молеца

Екологично чист ли е процеса на пране?

При процеса на пране използван в Фабрика за пране на килими  не се замърсява околната среда, потвърдено със сертификат № 2217014026 от 01-11-2010 г. от ХЕИ.

 

Искате ли да изперем вашите китеници?

Професионални услуги за пране на китеници и губери на цени от 4.50 лв/кг с включен безплатен транспорт за София, Перник, Радомир и Костинброд

ФАБРИКА ЗА

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ

resni